Ensimmäinen hieronta -15% norm.hinnasta!

Varaa aika

Onko sinulla päänsärkyä tai liikerajoitus nivelessä?

Tutustu liikkeeseemme

Olen nivelten liikkuvuuteen erikoistunut Koulutettu hieroja/Urheiluhieroja.
Hoitohuoneeni sijaitsee Fit Pihlajisto kuntosalin yhteydessä.

Salpausseläntie 11, 00710 Helsinki

Koulutettu Hieroja Kristian Wikström

Hoidoissani käytän monipuolisesti eri tekniikoita, jotka sopivat juuri sinulle. Esim. klassista/urheiluhierontaa, mobilisoivaa hierontaa, purentalihasten käsittelyä ja myös fascia-käsittelyä.


Kun saavut ensimmäistä kertaa hoitooni, sinun tulee täyttää esitietolomake, jossa kysytään vaivastasi ja mahdollisista sairauksistasi. Lomakkeen voit täyttää vastaanottoni odotustilassa. Tietoja käsittelen luottamuksellisesti.

Klassinen hieronta on kaikille sopiva lihasjännityksen lievittämiseen ja rentoutumiseen käytettävä hierontamuoto. Hieronnasta saat apua niska-hartia seudun kireyksiin, selän kipuiluun, tukkosiin jalkoihin ja myös päänsärkyyn. Hieronta vilkastuttaa lihasten verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.
Nivelmobilisaatio on niveleen ja sen kudoksiin kohdistettua liikehoitoa. Sillä tavoitellaan nivelen liikelaajuuden kasvua ja aineenvaihdunnan paranemista nivelessä. Nivelmobilisaatio lievittää myös kipua. Nivelmobilisaatiota ja mobilisoivaa hierontaa käytän klassisessa- ja urheiluhieronnassa
Urheiluhieronta on osa urheilijan ja aktiivi liikkujan lihashuoltoa. Sen tavotteisiin kuuluu mm vammojen ennaltaehkäisy ja niistä parantumisen edistäminen. Urheiluhieronnassa huomioidaan urheilijan tai aktiivi liikkujan lajivaatimukset, harjoituskausi /-ohjelma ja sen rasittavuus. Näiden perusteella hieroja suunnittelee urheilijan kanssa hänelle sopivan hieronnan. Urheiluhieronta voi olla valmistava, palauttava tai muokkaava hieronta. Purentalihashieronnalla voidaan helpottaa pään ja leukojen alueen särkyä. Hampaiden narskuttelu öisin ja purentalihasten jännittäminen päivällä voivat aiheuttaa esim. pään ja leuan alueen kipuilua, päänsärkyä, huimausta, migreeniä, korvakipua ja hartioiden jäykkyyttä.
Purentalihashieronnassa käsitellään niska/hartiaseutu, kaula, pään ja kasvojen lihakset ja myös purentalihakset suun sisältä (kumihanskalla) ja suun ulkopuolelta.
Fascia-käsittely raudalla on yksi tapa käsitellä lihaskalvoa eli fasciaa. Raudalla käsiteltäessä pyritään vapauttamaan kalvoa käyttämällä hankaamisliikettä ja kohdistamalla painetta hoidettavaan paikkaan. Tavoitteena hoidossa on poistaa kipu, normalisoida liikemalleja ja liikelaajuuksia sekä irroittaa kiinnikkeitä ja edistää sidekudosvammojen paranemista. Fascia-käsittely raudalla tehdään kolmessa eri vaiheessa, lihaksen ollessa lepotilassa, venytyksessa sekä kuormituksessa. Kuormitusvaihe suoritetaan harvemmissa tapauksissa. Käytän myös hierontaotteita fascia-käsittelyssä.

Ajanvaraus

HUOM! Kirjoita lisätietoihin, jos sinulla ei ole kuntosalin pääsykorttia niin tulen avaamaan ulko-oven sinulle. Ulko-ovi auki Ma-To klo 16-20 ja La 10-14. Jos ovi on auki, käy sisälle. Odottelen salin asiakaspalvelun luona.
Parkkipaikkoja löytyy kuntosalin (2h) takaa ja tien varrelta.


Lahjakorttikauppa

Saat tilauksen jälkeen lahjakortin koodin, jolla voit hyödyntää lahjakortin liikkeessä. Koodin voit välittää lahjan saajalle miten haluat – sähköpostilla, printtaamalla PDF:n tai lisäämällä sen omaan onnittelukorttiin. Koodi on voimassa vuoden ajan.


Minulta voi ostaa myös lahjakortteja sekä sarjakortteja hierontaan. Sarjakortit tulevat halvemmaksi, jos käyt useasti hieronnassa. (Sarjakortti ei käy purentalihashierontaan. Ensimmäinen hieronta -15% ei koske sarjakortteja) Sarjakortti voimassa yhden vuoden ostopäivästä
3x30 min - 100e
5x30 min - 150e
3x45 min - 125e
5x45 min - 200e
3x60 min - 155e
5x60min - 250e
3x90 min - 215e
5x90 min - 350e

Tietoa minusta

Olen nivelten liikkuvuuden edistämiseen erikoistunut koulutettu hieroja. Valmistuin Porvoon hierojakoulusta tammikuussa 2018 . Olen 26-vuotias yrittäjä ja liikunnalla on ollut aina suuri rooli elämässäni. Olen pelannut tennistä kilpatasolla 15 vuotta ja harrastuksiini kuuluu myös kuntosali, frisbeegolf ja sulkapallo. Olen toiminut koulutettuna hierojana 4 vuotta.


Kristian

Koulutettu Hieroja

Kristian

Koulutettu Hieroja

Nivelten liikkuvuuteen erikoistunut koulutettu hieroja/Urheiluhieroja. Palveluihini kuuluu Klassinen-/urheiluhieronta, purentalihasten käsittely ja fascia-käsittely raudalla. 0504315776


Hinnasto

Maksutavat:
Kortti
Käteinen
ePassi Hyvinvointietu
Smartum Hierontaetu
Edenred hierontaetu
Mobilepay (78440)


 • Urheiluhieronta
 • Urheiluhieronta (30 min) 35.00 €
 • Urheiluhieronta (45 min) 45.00 €
 • Urheiluhieronta (60 min) 55.00 €
 • Urheiluhieronta (90 min) 75.00 €
 • Klassinen hieronta
 • Klassinen hieronta (30 min) 35.00 €
 • Klassinen hieronta (45 min) 45.00 €
 • Klassinen hieronta (60 min) 55.00 €
 • Klassinen hieronta (90 min) 75.00 €
 • Purentalihashieronta
 • Purentalihashieronta (45 min) 55.00 €
 • Purentalihashieronta (60min) 65.00 €
 • Fascia-käsittely raudalla
 • Fascia-käsittely raudalla (45min) 55.00 €
 • Fascia-käsittely raudalla (60min) 65.00 €

Seuraa meitä somessa

Facebook sivu

Yhteystiedot

050 43 15 776
FI05 1387 3000 1147 98
hierontakristian@hotmail.com
https://www.facebook.com/HierontaKristian/


Lähetä meille viestiä lomakkeella.

Tule käymään


Osoite: Salpausseläntie 11 , 00710 Helsinki Puhelin: 0504315776 Sähköposti: hierontakristian@hotmail.com